12-03-07

Een programma om je vingers bij af te likken!

GAMEOVER_affiche

We zijn een beetje (heel) trots. Het programma voor de mediadriedaagse is zo goed als rond. Bovendien halen we vandaag de tweeduizendste bezoeker op de blog en kregen we een reclamebureau over de vloer dat het aantal 'kliks' aangrijpt om commerce te doen! Fijn, de interesse enthousiasmeert ons.

De champagne voor de campagne ging nog niet open, maar ze koelt. Nu puzzelen Stefaan en ik het resultaat van onze speurtocht in de film-, game- en geweldswereld in elkaar tot een consistent geheel. Bekende en minder bekende namen sieren het programma dat we eind deze week verspreiden. We verspreiden elektronisch per mail en op papier doen we het per affiche. Wil je een elektronische versie? Laat alvast je adres achter op deze blog en denk even na wie je kan meebrengen naar het congres. Ook hen mag je gerust een forward sturen. Maar ook de affiche is de moeite. Op de voorkant van die affiche vind je een poster op A2 formaat en de achterkant toont alle info over de organisatie, de sprekers en de praktische zaak (inschrijven, een locatieplannetje…). Heb je een jeugdhuis, een ontmoetingscentrum, een klas in het hoger of het middelbaar onderwijs, een cybercafé, ben je vormingswerker, onderwijzer of politieagent, jongerenbegeleider of wetenschapper, ongeruste ouder of gamer (ja!)… Wil je één of meerdere papieren affiches ontvangen? Mail ons je postadres, met het aantal affiches dat je wenst te ontvangen.

Het programma, een eerste kennismaking…

Een multimediaspektakel (de Infowarroom), een echte aanrader leidt op woensdagavond de mediadriedaagse in. Verder is het programma een evenwichtsoefening tussen lezingen voor een breed publiek, een debat met voor en tegenstanders van geweld in film of game en een reeks lezingen of workshops.  Een randanimatie en een filmprogramma doorkruist het geheel. Omdat we weten dat het volle programma van ongeveer vijfentwintig sprekers (!, ‘t ja we schrokken ook even) teveel in één keer is, kiezen we ervoor om het gefaseerd voor te stellen. We informeren elke dag over een onderwerp.

 

  • De bijdages over Games en geweld
  • De bijdrages over Film en geweld
  • De plenaire zittingen, algemene inleidingen en besluiten
  • Een exclusief filmprogramma!
  • De infowarroom (zeven of acht bijdrages)
  • Een debat tussen voor en tegenstanders van geweld in games en film (vijf bijdrages)

In de gaten houden dus, deze site.  Hierboven zie je een eerste ontwerp van de affiche voor het congres.  Nu wordt ze op punt gesteld en afgewerkt...  een affiche om je vingers bij af te likken…  Of zijn het enkel vampieren die dit zien?  

23:19 Gepost door Benedict Wydooghe in o_Onderzoek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.