31-07-07

Summer School on Social Software

Web 2.0 zette internet op zijn kop. Deze social media laten toe om mensen op andere te ontmoeten. De Summer School on Social Software stelt de vragen naar onderwijs- en bedrijfstoepassingen in verband met Web 2: Weblogs, wikis, podcasts en social networks als marketinginstrumenten? Op zoek naar manieren om medewerkers te trainen of samen te laten werken? Van 3 tot 7 september kan je bij AVNet-KuLeuven (Heverlee) lezingen door social software goeroes (onder meer dr. Yael Ravin van IBM) en good practices meemaken. De lezingen in het Engels worden via videoconferentie naar verschillende locaties uitgezonden. De praktische uitwerking van de onderwerpen is in het Nederlands waarbij er ruimte is voor initiatief en deelnemersvragen. 

-----

Inschrijven voor de zomercursus is gratis. Behalve de volledige Summer School kan je voor één of enkele dagen inschrijven. Meer info of inschrijven op www.venus-seminars.net.  Contact is bieke.schreurs@avnet.kuleuven.be.  

22:34 Gepost door Benedict Wydooghe in o_Onderzoek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Even geen webtoepassingen Inderdaad, laat ze even links liggen en kies eens voor een weekendje in een luxegastenkamer in Bertem. Het kost je niets! Gewoon ff op mijn blogje klikken. Daar geef ik drie van deze weekends weg, gewoon om de 50000ste bezoeker aan mijn blog te vieren. Zie ik je daar? Groetjes.

Gepost door: lieven | 11-08-07

ter info... Bene,
mss relevant om te melden op de weblog: pong bestaat 35 jaar...

"Pong, de dinosaurus onder de videogames, bestaat 35 jaar. Maar door zijn eenvoud spreekt het spel nog steeds een groot en divers publiek aan. Studio Villanella wil weten wat Pong voor jou betekent.

Ontwerp én realiseer je eigen boeiende, bizarre, experimentele, kunstzinnige visie op Pong. Villanella verwacht inzendingen van jongeren tussen 15 en 30 jaar. Je krijgt de kans om je werk tentoon te stellen op het festival Studio Villanella dat dit jaar van 24 tot 28 augustus plaats vindt in Brussel. Daarnaast wordt er nog eens € 250 weggelegd voor de winnaar. Meer op www.extremepong.be".

groetjes en tot binnenkort,
sp

Gepost door: sp | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.